Karten Eindhoven

Wilt u karten op een van de langste kartbanen van Nederland en een spectaculaire dag beleven? Ga dan karten op Kartbaan Uden, dé plek om te karten dichtbij Eindhoven. Ga met al jouw vrienden en familie de strijd aan en zet de snelste tijd neer op onze kartbaan. Door de lage zit en uitstekende wegligging van onze karts maken jouw rijkunsten het verschil. Heb jij het in je om net als Max Verstappen de snelste te zijn? Ga karten nabij Eindhoven en laat het zien!

Karten nabij Eindhoven en meer

Bij ons kun je de strijd aan gaan met vrienden en familie op de kartbaan, hier kan je laten zien dat je de snelste op de baan bent. Maar dat is niet alles, bij onze kartbaan kan je ook nog vele andere activiteiten ondernemen, zoals:

  • Lasergamen
  • Kinderkarten
  • Vergaderen
  • Spelen op de gokkasten

Bij ons kunt u dus terrecht voor een complete dag uit, ook met de kinderen. Laat de kinderen zelf de strijd aangaan tijdens het karten nabij Eindhoven en kijk wie het meeste talent heeft. Wie weet dat een van de kinderen over 10 jaar wel in de Formule 1 rijdt!

Over ons

Bij Kartbaan Uden staat competitie en plezier centraal. Bij ons is een dagje uit met vrienden, familie, kinderen of collega’s een hele beleving. Ga karten op onze kartbaan nabij Eindhoven of ga de strijd aan tijdens het lasergamen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw vergaderingen of feesten te organiseren. Bij Kartbaan Uden is een dagje uit een beleving voor jong en oud!

Neem contact met ons op

Wilt u een dag karten dichtbij Eindhoven? Kies dan voor een van Nederlands langste banen en ga de strijd aan op Kartbaan Uden. Wij hebben competitieve karts waar jouw rijvaardigheden de doorslag zullen geven om de beste tijd neer te zetten! Wil je meer informatie over een dagje uit bij Kartbaan Uden? Bekijk dan onze arrangementen of neem direct contact met ons op!