Karten in Eindhoven

Karten in Eindhoven bij Kartbaan UdenWilt u karten in Eindhoven op een van de langste indoor kartbanen van Nederland en een spectaculaire dag beleven? Ga dan karten op Kartbaan Uden, een kartlocatie op slechts een half uur rijden van Eindhoven. Bind met al uw vrienden en familie de strijd aan en zet de snelste tijd neer op onze indoor kartbaan vlakbij Eindhoven.

Door de lage zit en uitstekende wegligging van onze karts maken uw rijkunsten het verschil. Heeft u het in zich om net als Max Verstappen de snelste te zijn? Ga karten nabij Eindhoven en laat het zien!

 

Gezellig karten nabij Eindhoven bij Kartbaan Uden

Ontdek samen met uw familie en/of vrienden ons 550 meter lange circuit. Stap in een kart, geef gas en ervaar voor even het gevoel dat een echte coureur óók voelt bij een echte kartwedstrijd. Karten in Eindhoven is een leuke manier om elkaar uit te dagen en te bewijzen wie nou echt de snelste op de baan is. Maar dat is niet alles, bij onze kartbaan in Eindhoven kunt u ook nog vele andere activiteiten ondernemen, zoals:

Bij ons kunt u dus terecht voor een complete dag uit, zakelijk maar ook met de kinderen. Laat de kinderen zelf de strijd aangaan tijdens het karten nabij Eindhoven en kijk wie het meeste talent heeft. Wie weet dat een van de kinderen over 10 jaar wel in de Formule 1 rijdt!

 

Lijkt u het wat, karten in Eindhoven? U kunt nu direct online reserveren, het makkelijkst is als u hiervoor even een account aanmaakt. Het reserveren zal dan een stuk sneller gaan. Meer informatie over bijvoorbeeld de openingstijden vindt u op onze website. 

 

Feest op de kartbaan in Eindhoven

Valt er een feestje te vieren? Dan kunt u dat komen vieren bij onze kartbaan nabij Eindhoven! Samen maken we er één groot feest van inclusief karten vlakbij Eindhoven. Zoekt u bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven omgeving een leuke locatie waar u zowel een activiteit kunt doen als kunt eten en drinken? Dan zit u bij ons goed.

Maar ook voor een kinderfeestje in Eindhoven zijn wij een populaire locatie om naar uit te wijken. U zou zelfs karten en lasergamen kunnen combineren voor een knaller van een feest met diverse leuke, actieve activiteiten!

Wanneer het combineren van diverse activiteiten of een activiteit in combinatie met eten u aanspreekt, kunt u kiezen voor één van onze arrangementen. Wie actief in de weer is, heeft daarna honger. Karten in Eindhoven is daarom bij ons makkelijk te combineren met een goede maaltijd of uitgebreid barbecue-, tapas- of ander buffet.

 

Zoveel meer dan alleen karten in Eindhoven

Bij Kartbaan Uden staat competitie en plezier centraal. Bij ons is een dagje uit met vrienden, familie, kinderen of collega’s een hele beleving. Ga karten op onze kartbaan nabij Eindhoven of probeer elkaar te overtreffen tijdens het lasergamen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw vergaderingen of feesten te organiseren. Bij Kartbaan Uden is een dagje uit een beleving voor jong en oud. Kom gezellig lasergamen nabij Eindhoven of combineer dit met de kartbaan en lekker barbecueën achteraf!

 

Neem contact met ons op om te reserveren

Wilt u een dagje karten dichtbij Eindhoven? Kies dan voor een van Nederlands langste banen en ga de strijd aan op Kartbaan Uden. Wij hebben competitieve karts waar uw rijvaardigheden de doorslag zullen geven om de beste tijd neer te zetten. Wilt u meer informatie over een dagje uit bij Kartbaan Uden? Bekijk dan onze arrangementen en tijdelijke acties of neem direct contact met ons op. Om contact met ons op te nemen kunt u het beste ons contactformulier invullen op de website.