Karten Eindhoven

Wilt u karten op een van de langste kartbanen van Nederland en een spectaculaire dag beleven? Ga dan karten op Kartbaan Uden, dé plek om te karten dichtbij Eindhoven. Ga met al uw vrienden en familie de strijd aan en zet de snelste tijd neer op onze kartbaan. Door de lage zit en uitstekende wegligging van onze karts maken uw rijkunsten het verschil. Heeft u het in zich om net als Max Verstappen de snelste te zijn? Ga karten nabij Eindhoven en laat het zien!

Karten nabij Eindhoven en meer

Bij ons kunt u de strijd aangaan met vrienden en familie op de kartbaan. Een leuke manier om elkaar uit te dagen en te bewijzen wie nou echt de snelste op de baan is. Maar dat is niet alles, bij onze kartbaan kunt u ook nog vele andere activiteiten ondernemen, zoals:

  • Lasergamen
  • Kinderkarten
  • Vergaderen
  • Spelen op de gokkasten

Bij ons kunt u dus terecht voor een complete dag uit, zakelijk maar ook met de kinderen. Laat de kinderen zelf de strijd aangaan tijdens het karten nabij Eindhoven en kijk wie het meeste talent heeft. Wie weet dat een van de kinderen over 10 jaar wel in de Formule 1 rijdt!

Over ons

Bij Kartbaan Uden staat competitie en plezier centraal. Bij ons is een dagje uit met vrienden, familie, kinderen of collega’s een hele beleving. Ga karten op onze kartbaan nabij Eindhoven of probeer elkaar te overtreffen tijdens het lasergamen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw vergaderingen of feesten te organiseren. Bij Kartbaan Uden is een dagje uit een beleving voor jong en oud! Kom gezellig lasergamen nabij Eindhoven of combineer dit met de kartbaan en lekker barbecueën achteraf!

Feest op de kartbaan in Eindhoven

Valt er een feestje te vieren? Dan kunt u dat komen vieren bij onze kartbaan nabij Eindhoven! Samen maken we er één groot feest van inclusief karten vlakbij Eindhoven. Zoekt u bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven omgeving een leuke locatie waar u zowel een activiteit kunt doen als kunt eten en drinken? Dan zit u bij ons goed.

Maar ook voor een kinderfeestje in Eindhoven zijn wij een populaire locatie om naar uit te wijken, click here to discover. U zou zelfs karten en lasergamen kunnen combineren voor een knaller van een feest met diverse leuke, actieve activiteiten!

Wanneer het combineren van diverse activiteiten of een activiteit in combinatie met eten u aanspreekt, kunt u kiezen voor één van onze arrangementen. Wie actief in de weer is, heeft daarna honger. Karten in Eindhoven is daarom bij ons makkelijk te combineren met een goede maaltijd of uitgebreid barbecue-, tapas- of ander buffet.

Neem contact met ons op

Wilt u een dag karten dichtbij Eindhoven? Kies dan voor een van Nederlands langste banen en ga de strijd aan op Kartbaan Uden. Wij hebben competitieve karts waar uw rijvaardigheden de doorslag zullen geven om de beste tijd neer te zetten! Wilt u meer informatie over een dagje uit bij Kartbaan Uden? Bekijk dan onze arrangementen en tijdelijke acties of neem direct contact met ons op!