Over ons

Kartbaan Uden biedt competitie en plezier onder 1 dak. Waarbij spelen en vieren centraal staan. Een dagje uit bij Kartbaan Uden is samen met je vrienden, familie of collega’s een hele beleving. In onze mooie gethematiseerde ruimtes kunnen we voor iedere gelegenheid een breed scala aan oplossingen bieden. Van kinderfeest tot personeelsfeest; bij Kartbaan Uden is je dag een beleving voor jong en oud!

Wilt u samen met uw kinderen karten op de mooiste kartbaan van Nederland, of toch liever lasergamen? Of geeft u binnenkort een kinderfeestje en zoekt u nog een geschikte locatie voor deze feestelijke aangelegenheid? Staat er een werkbespreking gepland en heeft u nog geen geschikte locatie gevonden waar deze vergadering ook daadwerkelijk gehouden kan worden? Bent u bezig met het plannen van een bedrijfsuitje, vrijgezellen– of familiefeest? Wilt u even gokken in het funcasino ? Zoek dan niet verder, want Kartbaan Uden in Noord-Brabant is de perfecte locatie voor allerlei aangelegenheden. Kartbaan Uden biedt allerlei activiteiten voor jong en oud aan onder één dak en staat garant voor een leuke dag.

 

Kartbaan Uden: de locatie voor iedere aangelegenheid

Een geschikte locatie vinden voor een feestelijke aangelegenheid of een dagje weg kan een hele klus zijn waar veel tijd in gaat zitten. Kartbaan Uden is gelegen op een sfeervolle locatie in Noord-Brabant en in het Gelderse Duiven en is veel meer dan de naam zelf doet vermoeden, dus u hoeft niet langer verder te zoeken. Kartbaan Uden kan namelijk net zo goed kart- en partycentrum Uden genoemd worden, want er see valt veel meer te beleven dan alleen karten. Je kunt hier alleen, of met een grote groep een leuke dag kunt beleven. Er is voor iedere leeftijd wat wils. Stap in een kart of lasergamen, discover more here.  Wanneer u liever een biertje drinkt in het café bent u daar van harte welkom.

 

Ook wanneer u een feest geeft is Kartbaan Uden de perfecte locatie. Voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag of vrijgezellenfeest is deze locatie ook erg geschikt. Kortom: kartbaan Uden biedt voor ieder wat wils en is voor jong en oud. Werkt u voor een bedrijf en staat een vergadering gepland, maar kunt u nergens een ruimte vinden die geschikt is voor 60 personen? Bij ons kunt u een vergaderruimte huren die groot genoeg is voor 60 mensen. Wilt u daarna een paar borrels doen in het aangrenzende café en een hapje eten? Het is zelfs mogelijk om dit café af te huren, zodat u het café helemaal voor u zelf hebt. Zo heeft u een besloten feestje met alle collega’s onder elkaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Neem contact op met Kartbaan Uden

Wilt u meteen een reservering plaatsen voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, familiefeest of een andere feestelijke aangelegenheid met bijvoorbeeld een buffet? Wilt u de vergaderruimte of het café afhuren? Of wilt u een kartbaan huren voor als u zaterdag met de kinderen de hort op gaat? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die kartbaan Uden u zoal te bieden heeft? Reserveer dan snel via de website, kijk even verder of neem direct contact met ons op over de mogelijkheden.

Contact opnemen