Kinderfeestje in Eindhoven

DSC_0946
Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en organiseert u daarom een kinderfeestje? Kies dan voor een verrassende, originele en spectaculaire activiteit zoals karten of lasergamen! Bij Kartbaan Uden verwelkomen we u graag en zorgen we er ongetwijfeld voor dat uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke middag beleven. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van meerdere activiteiten te genieten! Het leukste kinderfeestje van Eindhoven viert u bij Kartbaan Uden!

Kartbaan Uden: voor al uw feesten en gelegenheden

Kartbaan Uden is de ideale plek voor het vieren van een kinderfeestje, maar wij bieden meer! U kunt namelijk ook voor bedrijfsfeesten, voetbaluitjes, buurtverenigingsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en huur van vergaderzalen bij ons terecht. Wij beschikken over gedreven personeel die u voorzien van een perfecte service. Bovendien kunt u na de door u gekozen activiteit genieten van een overheerlijk buffet naar uw keuze.

Een onvergetelijk kinderfeestje

Wat dacht u van een razendsnelle kartrace op één van de langste kartbanen van Nederland? Of een spannend potje lasergamen met de nieuwste laserpistolen? Het kan allemaal bij Kartbaan Uden. Kunt u niet kiezen tussen beide activiteiten? Dan bieden onze arrangementen gegarandeerd een uitkomst! U kunt kiezen uit de volgende samenstellingen:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Verkort arrangement 2
  • Arangement Benetton/Renault

Contact

Het organiseren van een kinderfeestje in de omgeving van Eindhoven was nog nooit zo leuk als bij Kartbaan Uden! Neem direct contact met ons op via de mail of het contactformulier. Bekijk bovendien op uw gemak onze arrangementen en ontdek de mogelijkheden die we u te bieden hebben!