Kinderfeestje in Eindhoven

DSC_0946

Wilt u de jarige verrassen met een sportief kinderfeestje in Eindhoven of omgeving of heeft de jarige zelf gehint een actief en stoer kinderfeestje te willen krijgen? Kom dan karten bij Kartbaan Uden! Voor het beste kinderfeestje van Eindhoven komt u naar ons. Bij ons kunnen uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van een flitsende ervaring op de kartbaan of van een spannende belevenis bij het lasergamen.

Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten te genieten! Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Het is ook mogelijk om bij ons te eten.

De leukste activiteiten van Eindhoven

Bij Kartbaan Uden staan vieren en spelen centraal. Samen een feestje vieren zoals een verjaardag op een speelse en actieve manier, daar houden wij van! En gelukkig zijn we niet de enige, want er zijn genoeg mensen die Kartbaan Uden kiezen als hun feestlocatie. Wij doen er dan ook alles aan om het kinderfeest van uw zoon of dochter perfect te laten verlopen. Bovendien is Kartbaan Uden een beleving voor jong én oud. U kunt bij ons namelijk niet alleen voor kinderfeesten, maar ook voor de volgende gelegenheden terecht:

  • Bedrijfsfeesten
  • Voetbaluitjes
  • Buurtverenigingsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Familiedagen
  • Huur van vergaderzalen

Onze arrangementen

Wij zorgen er graag voor dat de kinderen die bij ons een feestje komen vieren een onvergetelijke middag ervaren. Daarom hebben we verschillende arrangementen opgesteld zodat er voor elk wat wils is. Zo hoeft u ook niet ontzettend veel voor te bereiden voor het kinderfeestje nabij Eindhoven. Wij nemen u geregel graag uit handen, zodat u ook kunt ontspannen terwijl de kinderen druk bezig zijn en zich meer dan prima vermaken. Bij ons kunt u voor een kinderfeestje kiezen uit de volgende arrangementen: Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Verkort arrangement 2 en Arrangement Benetton/Renault. Bekijk hier alle arrangementen. Ons personeel is erg gedreven en professioneel, zodat u verzekerd bent van een perfecte service tijdens het kinderfeestje nabij Eindhoven.

Boek direct uw kinderfeestje nabij Eindhoven!

Verras uw zoon of dochter of luister naar wat hij/zij graag wil voor het kinderfeestje. Een kind dat ervoor kiest om te karten of lasergamen houdt van actie en avontuur en dat gaat u gegarandeerd vinden bij Kartbaan Uden! Bekijk direct onze arrangementen en maak een keuze. Heeft u na het bekijken van onze arrangementen vragen of wilt u weten wat er mogelijk is? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen via de e-mail of via het contactformulier.

We organiseren graag een onvergetelijk kinderfeestje nabij Eindhoven voor u waarop iedereen het naar zijn zin heeft!