Vrijgezellenfeest Brabant

DSC_0946
Kartbaan Uden biedt u originele, spectaculaire en onvergetelijke activiteiten voor een vrijgezellenfeest! Dankzij de feestelijke arrangementen die we u bieden is het bij ons altijd een feestje. Ook onze perfecte service en – ook niet onbelangrijk – aantrekkelijke prijzen vallen bij onze gasten zeer goed in de smaak. Waar wacht u nog op? Organiseer het leukste vrijgezellenfeest van Brabant bij Kartbaan Uden!

Karten of lasergamen tijdens uw vrijgezellenfeest

Dé activiteit die u bij ons kunt uitoefenen is natuurlijk karten. Wij doen er alles aan om het karten voor u zo spectaculair mogelijk te maken, we beschikken namelijk over één van de langste kartbanen van Nederland! Bovendien werken we uitsluitend met de nieuwste karts. Zo wordt het door u georganiseerde vrijgezellenfeest een competitieve, snelle, uitdagende en onvergetelijke ervaring! Ook als u komt lasergamen verzekeren wij u van een succesvol vrijgezellenfeest, want we maken gebruik van de nieuwste laserpistolen. Na afloop van de door u gekozen activiteit kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

Onze arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Bij Kartbaan Uden is het naast karten ook mogelijk om een middagje te gaan lasergamen, een café af te huren, te genieten van live entertainment of uw geluk te beproeven in The Golden Nugget Fun Casino. Onze verschillende arrangementen bieden voor al onze gasten wat wils. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

  • All-in arrangement 1
  • All-in arrangement 2
  • Arrangement Benetton/Renault
  • Verkort arrangement

Contact

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze verschillende arrangementen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons mailen of het contactformulier invullen. Zorg voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Brabant bij Kartbaan Uden!