Kinderfeestje bij Kartbaan Uden

DSC_0946
Hoe zorgt u ervoor dat uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes een spectaculaire feestmiddag beleven? Door te kiezen voor één van de arrangementen van Kartbaan Uden! Bij ons staat het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind centraal tijdens een flitsende kartrace of een spannend potje lasergamen. Kunt u niet kiezen? Dan kunt u er ook voor kiezen om van beide activiteiten te genieten! Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Uden en omgeving.

Verschillende mogelijkheden

Kartbaan Uden is een beleving voor jong én oud. U kunt bij ons namelijk niet alleen voor kinderfeesten, maar ook voor gelegenheden als bedrijfsfeesten, voetbaluitjes, buurtverenigingsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en huur van vergaderzalen terecht. Bovendien is ons personeel erg gedreven en professioneel, zodat u verzekerd bent van een perfecte service tijdens het feest of evenement dat u organiseert.

Kartbaan Uden: voor elk wat wils

Wij begrijpen dat ieder kind uniek is en dat dat verschillende wensen met zich meebrengt. Daarom hebben we de volgende arrangementen opgesteld voor het beleven van een onvergetelijk kinderfeestje bij Kartbaan Uden:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Verkort arrangement 2
  • Arrangement Benetton/Renault

Meer informatie

Via de e-mail of via het contactformulier kunt u eenvoudig al uw vragen aan ons stellen. Wij zorgen er graag samen met u voor dat het kinderfeestje dat u organiseert een onvergetelijke dag wordt, dus aarzel niet en kom naar Kartbaan Uden!