Kinderfeestje bij Kartbaan Uden

DSC_0946Zoekt u nog naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje in Uden? Wat dacht u van karten of lasergamen! Bij Kartbaan Uden beleven uw kind en zijn/haar vriendjes gegarandeerd een spectaculaire feestmiddag. We bieden 4 verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes in Uden. Bij ons staat het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind centraal tijdens een flitsende kartrace of een spannend potje lasergamen.

Bekijk op onze website direct de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Uden. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om te eten. Geïnteresseerd? Boek dan direct en vraag een offerte aan.

 

Creatief kinderfeestje in Uden

Elk jaar is het weer lastig om een originele activiteit voor een kinderfeestje te bedenken. Naarmate kinderen ouder worden weten ze gelukkig precies wat ze zelf leuk vinden. Houdt uw kind van snelheid en actie? Dan vindt hij of zij een kinderfeestje bij Kartbaan Uden helemaal geweldig. Karten is een sportieve activiteit, en bovenal 100% veilig voor kinderen.

 

Onze arrangementen op een rij

Wij begrijpen dat ieder kind uniek is en dat dat verschillende wensen met zich meebrengt. Daarom hebben we de volgende arrangementen opgesteld voor het beleven van een onvergetelijk kinderfeestje bij Kartbaan Uden. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten te genieten.

 • Kinderarrangement 1 – €19,00: 
  6 minuten training of 12 minuten lasergamen / finalerace van 8 minuten karten.
 • Kinderarrangement 2 – €28,50:
  5 minuten training karten / 8 minuten training karten of 12 minuten lasergamen / finalerace van 8 minuten karten.
 • Verkort arrangement 2 – €38,50:
  12 minuten lasergamen / 10 minuten kwalificatie karten / 10 minuten finale karten.
 • Arrangement Benetton/Renault – €47,50:
  5 minuten training / 8 minuten training / 8 minuten kwalificatie / 10 minuten finale.

Kinderkarten

Het karten gebeurt op een 550 meter lange indoor kartbaan. Onze kinderkarts zijn speciaal voor kinderen tussen de 1,25m en 1,60m. Door de lage zitting en goede wegligging maken jouw rij- en stuurkunsten het verschil. Voor de veiligheid en om zoveel mogelijk dezelfde karts op de baan te hebben, zijn er heats speciaal voor alleen kinderen (en hun ouders/begeleiders).

 

De leukste feestjes

Kartbaan Uden is een beleving voor jong én oud. U kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor kinderfeestjes. Ook voor volwassenen is er bij ons genoeg te beleven.

 • Bedrijfsfeesten
 • Voetbaluitjes
 • Buurtverenigingsuitjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Familiedagen
 • Huur van vergaderzalen

Er zijn al veel feestjes en kinderfeestjes bij ons gehouden. Dat doet ons goed, want ook wij houden van een sportief feestje. Bovendien is ons personeel erg gedreven en professioneel. Zodat u verzekerd bent van een perfecte service tijdens het feest of evenement dat u organiseert.

 

Boek direct het kinderfeestje in Uden

Via de e-mail of via het contactformulier kunt u eenvoudig al uw vragen aan ons stellen. Wij zorgen er graag samen met u voor dat het kinderfeestje dat u organiseert een onvergetelijke dag wordt, dus aarzel niet en kom naar Kartbaan Uden!