Kinderfeestje Tilburg

DSC_0946
Bent u op zoek naar een spectaculaire activiteit voor het verjaardagsfeestje van uw kind? Kom dan karten bij Kartbaan Uden! Wij verzekeren u van een middag plezier waarbij het allemaal draait om het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind. Bekijk direct de verschillende arrangementen die wij u te bieden hebben. Een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg viert u bij Kartbaan Uden!

Veelzijdig kinderfeest

Kartbaan Uden heeft één van de langste kartbanen van Nederland en maakt gebruik van de nieuwste karts, zodat uw kind optimaal van de kartbeleving kan genieten. Maar naast karten kunt u bij ons ook terecht voor andere spannende activiteiten:

  • Lasergamen
  • The Golden Nugget Fun Casino
  • Café afhuren
  • Live entertainment

Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen!

Compleet dagje uit in Tilburg

Bij Kartbaan Uden is het elke dag feest. U kunt er namelijk niet alleen voor kinderfeestjes terecht, ook voor bedrijfsuitjes, buurtverenigingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en voetbaluitjes bent u bij ons aan het juiste adres! Na afloop van de door u gekozen activiteit kunnen de kinderen bovendien genieten van friet met snacks of kunt u kiezen voor een overheerlijk buffet. Wij bieden u de leukste uitjes en perfecte service voor de beste prijs!

Meer informatie

Bekijk direct de verschillende arrangementen die we u te bieden hebben! Wilt u meer informatie over één van deze arrangementen of heeft u specifieke vragen, neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Laat u informeren over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt en organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg voor uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes!