Kinderfeestje in Tilburg

DSC_0946

Bent u op zoek naar een spectaculaire activiteit voor het verjaardagsfeestje van uw kind? Kom dan karten bij Kartbaan Uden! Wij verzekeren u van een middag plezier waarbij het allemaal draait om lekker spelen en om het vieren van de verjaardag van uw kind. Bekijk direct de verschillende arrangementen die wij u te bieden hebben. Een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg viert u bij Kartbaan Uden! Iedereen zal het naar zijn of haar zin hebben, omdat we met z’n allen geen moment stilzitten! Een kinderfeestje moet niet saai zijn, maar bruisen van de energie en uw kinderfeestje is fantastisch wanneer iedereen lekker zelf (en toch samen) zijn gang gaat op één van de langste kartbanen van Nederland. U kunt zelfs gemakkelijk bij ons met de kinderen genieten van heerlijke kindermenu’s en buffetten.

 

Veelzijdig kinderfeest

Kartbaan Uden heeft één van de langste kartbanen van Nederland en maakt gebruik van de nieuwste karts, zodat uw kind optimaal van de kartbeleving kan genieten. Maar naast karten kunt u bij ons ook terecht voor andere spannende activiteiten:

  • Lasergamen
  • The Golden Nugget Fun Casino
  • Café afhuren
  • Live entertainment

Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen! Heb jij een andere gouden combinatie van activiteiten in gedachten, neem dan gerust contact met ons op en leg uw idee aan ons voor. We denken graag met u mee om er een onvergetelijk kinderfeestje nabij Tilburg van te maken.

 

Compleet dagje uit in Tilburg

Bang dat alleen karten niet voldoende is en wil je de kinderen liever niet met een lege maag weer naar huis sturen? Geen zorgen, u hoeft niet gauw met alle kids ergens anders heen te vliegen voordat ze zo hongerig zijn dat de gezelligheid wellicht wat weg ebt. Bij Kartbaan Uden kunt u tevens terecht voor verschillende kindermenu’s en buffetarrangementen. Ja ja, bij Kartbaan Uden is het elke dag feest!

Ook als het niet om een kinderfeestje gaat, kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook voor bedrijfsuitjes, buurtverenigingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en voetbaluitjes bent u bij ons aan het juiste adres! Na afloop van de door u gekozen activiteit kunnen de kinderen bovendien genieten van friet met snacks of kunt u kiezen voor een overheerlijk buffet. Wij bieden u de leukste uitjes en perfecte service voor de beste prijs!

 

Meer informatie

Bekijk direct de verschillende arrangementen die we u te bieden hebben! Wilt u meer informatie over één van deze arrangementen of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op and continue reading this. Dat kan via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Laat u informeren over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt en organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg voor uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes!