Kinderfeestje Oss

DSC_0946
Ga voor een onvergetelijke activiteit voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter en kom naar Kartbaan Uden! Bij ons is het mogelijk om een middag te karten, te lasergamen of zelfs van beide activiteiten te genieten. De kinderen zullen ongetwijfeld hun ogen uitkijken op onze kartbaan en op ons lasergameterrein. Bekijk direct de verschillende arrangementen die wij hebben samengesteld voor een kinderfeestje in Oss en omgeving!

De mogelijkheden van Kartbaan Uden

Bij Kartbaan Uden willen we graag dat al onze gasten een onvergetelijke middag naar hun eigen keuze ervaren. Daarom hebben we speciaal voor kinderfeestjes verschillende arrangementen opgesteld. Zo kunt u kiezen uit Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Arrangement Benetton/Renault en het verkorte arrangement. Deze arrangementen maken het mogelijk om van een complete kartmiddag te genieten of om een middag te lasergamen en daarna af te sluiten met friet en snacks. Maar u kunt ook kiezen voor een combinatie van beide activiteiten! Raadpleeg direct onze arrangementen voor meer informatie.

Onze mogelijkheden

Bij Kartbaan Uden bieden we u niet alleen mogelijkheden voor kinderfeestjes maar ook voor andere gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten en personeelsfeesten. U kunt bij ons terecht voor de volgende activiteiten:

  • Karten
  • Lasergamen
  • The Golden Nugget Fun Casino
  • Een café afhuren
  • Live entertainment

Contact

Vier het kinderfeestje van uw zoon of dochter vlakbij Oss en kom naar Kartbaan Uden! Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie over onze arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of het contactformulier.