Karten Oss

Wilt u graag karten in Oss? Dan komt u naar Kartbaan Uden, de beste kartbaan nabij Oss! Daag elkaar uit op het mooie en lange parcours en ontdek wie de snelste coureur onder jullie is. Door de lage zit en uitstekende wegligging van onze karts maken uw rijkunsten het verschil. Met wie komt u binnenkort karten nabij Oss? Reserveer direct online of bel ons even als je vooraf vragen hebt.

Langste kartbaan van Nederland

Wilt u echte uitdaging op de kartbaan? Dan moet u zeker bij Kartbaan Uden zijn. Onze kartbaan is een van de langste kartbanen van Nederland. Competitie en plezier staan centraal bij ons. Daarom kunt u kiezen uit diverse arrangementen en de winnaar van de dag belonen met een heuse fles champagne op het podium!

Naast karten nabij Oss kunt u ook bij Kartbaan Uden terecht voor andere activiteiten:

  • Lasergamen
  • Kinderkarten
  • Vergaderen
  • Spelen op de gokkasten
  • Eten & drinken (diverse arrangementen)

Leuk uitje voor jong & oud

We zien alle leeftijden voorbij racen in onze karts. Voor de jongsten die een kinderfeestje in Oss organiseren zijn lasergamen en kinderkarten erg populair. Aansluitend gezellig samen wat eten is een mooie afsluiter van het feestje en een ideaal moment om alle spannende momenten en spectaculaire inhaalacties uitvoerig te bespreken.

Daarnaast is karten nabij Oss een leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, familieweekend en uitstapjes met vrienden en familie. Bekijk hier alle arrangementen en kies wat het beste bij uw gezelschap past.

Vergaderen nabij Uden

Voor zakelijk gebruik zijn wij een unieke vergaderlocatie. Vergaderingen en evenementen kunnen vanaf 7.00 uur ’s ochtends plaatsvinden. U heeft diverse mogelijkheden qua buffet, tile roof repair services en lunch. Heeft u voor later op de dag een evenement gepland? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het luxe barbecue buffet, tapas buffet, bourgondisch buffet of Italiaans buffet.

Reserveer direct online

U kunt direct online reserveren voor karten dichtbij Oss. Kies voor één van onze voordelige arrangementen inclusief eten en drinken of profiteer van onze huidige acties. Telefonisch reserveren is ook mogelijk en handig wanneer u vragen heeft. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden bij Kartbaan Uden kunt u onze website raadplegen of even contact met ons opnemen.